Technik technologii żywności w szkole ATUT

Ogłoszenie archiwalne Wygasło: Poniedziałek, 19 Sierpień, 2019  11:03

Szczegóły ogłoszenia

  • Kategoria: Usługi / Nauka i Szkolenia

Opis oferty

Technik technologii żywności zajmuje się opracowywaniem nowych produktów żywnościowych i technologii. Organizuje i nadzoruje proces produkcji produktów żywnościowych na powierzonym im odcinku produkcji. Może zajmować się również świadczeniem pomocy technicznej związanej z badaniami w zakresie nowoczesnych technik i technologii oraz opracowywaniem nowych asortymentów produktów żywnościowych.

Praca: firmy zajmujące się produkcją żywności, zakłady gastronomiczne

Wiadomości ogólne:
• Nauka trwa 2 lata, tj. 4 semestry
• Zajęcia odbywają się w systemie zaocznym lub stacjonarnym
• Uzyskany tytuł: technik technologii żywności
• Aby brać udział w kursie i uzyskać zaświadczenie o ukończeniu kursu i świadectwo z kwalifikacji wystarczy mieć ukończone gimnazjum lub ośmioletnią szkołę podstawową
• Aby uzyskać tytuł zawodowy należy mieć ukończoną minimum szkołę średnią, nie jest wymagana matura

Rekrutacja:
• Rekrutacja bez egzaminów wstępnych
• Decyduje kolejność zgłoszeń

Wymagane dokumenty:
• Oryginał świadectwa ukończenia szkoły
(co najmniej gimnazjum lub ośmioletniej szkoły podstawowej)
• 1 zdjęcie
• Zaświadczenie lekarskie (o braku przeciwwskazań
do podjęcia nauki)
• Podanie o przyjęcie (na druku szkoły/placówki)
• Dowód osobisty do wglądu
Sprawdź zainteresowanie tym ogłoszeniem
Wyświetlenia
Data dodania
Ostatnio widziany
Obserwujących
Wysłane zapytania
Odsłony telefonu

Brak możliwości kontaktu przez formularz z ogłoszeniodawcą, ponieważ to ogłoszenie jest archiwalne.

Biuro
Konto prywatne
Na Lento.pl od 27 mar 2017
Strona użytkownika
  • Wypromuj
  • Zgłoś naruszenie
  • Edytuj/usuń
  • Udostępnij ogłoszenie
  • Dodaj na Facebook
Wyczyść historię

Udostępnij ogłoszenie

Udostępnij na FacebookTweetnij Kopiuj link do ogłoszenia

Dodaj notatkę

Opis musi być krótszy niż 250 znaków