Kierownik Obiektu Gastronomicznego

Dodane: Środa, 09 Lipiec, 2025  07:30

Szczegóły ogłoszenia

  • Kategoria: Dam pracę / Gastronomia / Hotelarstwo
  • Forma pracy:Pełny etat
  • Umowa:Umowa o pracę
  • Dodatkowe:Książeczka sanepidowska
  • Pracodawca: Dussmann

Opis oferty pracy

Kierownik Obiektu Gastronomicznego – żywienie zbiorowe
Miejsce pracy: Głuchów
Region: Łódzkie
Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usługach Facility Management i Food Services. Jesteśmy częścią międzynarodowej spółki – Grupy Dussmann.
Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze.

Obecnie Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu gastronomicznego,
poszukuje kandydatów/ek na stanowisko:

Kierownik Obiektu Gastronomicznego – żywienie zbiorowe
Miejsce pracy : Głuchów

Oferujemy:
• Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko w grupie kapitałowej o wieloletniej pozycji na rynku
• Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
• Dodatek funkcyjny do wynagrodzenia
• Zadaniowy tryb pracy
• Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)
• Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego zespołu
• Szansę na kształtowanie osobistych i zawodowych kompetencji oraz realizację własnych pomysłów, szkolenia m.in. z rozwoju osobistego i kompetencji miękkich

Oczekujemy:
• Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowana: gastronomia zamknięta)
• Znajomość zagadnień HACCP
• Dobrej znajomości MS Office
• Znajomości prawa pracy i doświadczenia w zarządzaniu podległym zespołem
• Dobrej organizacja pracy
• Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów

Zadania:
• Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików
• Kontrola jakości sporządzanych potraw
• Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych
• Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu
• Raportowanie wyników do przełożonych
• Utrzymywanie dobrych relacji z klientem
• Optymalizacja i wdrażanie nowych rozwiązań organizacyjnych oraz technologicznych.
• Realizacja procedur i instrukcji zgodnie z standardami ISO i HACCP

Osoby zainteresowane proszę wysyłać swoje CV klikając APLIKUJ
Powiadom o podobnych ogłoszeniach
Lokalizacja: Łódź w promieniu 25 km
Kategoria: Praca » Dam pracę » Gastronomia / Hotelarstwo

Chcę otrzymywać powiadomienia o nowych ofertach

Uzupełnij adres e-mailWpisz poprawny adres e-mail
Wyślij wiadomość

Odpowiedz na ofertę pracy

Dussmann
Konto firmowe
Odpowiada szybko
Strona użytkownika
Obserwujesz ofertę
  • Wypromuj
  • Zgłoś naruszenie
  • Drukuj ulotkę
  • Edytuj/usuń
Wyczyść historię

Udostępnij ogłoszenie

Udostępnij na FacebookUdostępnij na X Kopiuj link do ogłoszenia

Dodaj notatkę

Opis musi być krótszy niż 250 znaków