Koordynator kelnerów

Odświeżone: Poniedziałek, 08 Wrzesień, 2025  09:36

Szczegóły ogłoszenia

  • Kategoria: Dam pracę / Gastronomia / Hotelarstwo
  • Forma pracy:Pełny etat
  • Umowa:Umowa o pracę
  • Dodatkowe:Książeczka sanepidowska
  • Pracodawca: Paulina Gąsiorowska

Opis oferty pracy

Zakres obowiązków
• Koordynacja pracy całego zespołu kelnerskiego - stałych Pracowników oraz dochodzących: ustalanie grafiku pracy, delegowanie i rozdzielanie zadań, motywowanie i wspieranie zespołu, nadzór nad wysokim poziomem obsługi Gości podczas bankietów oraz przygotowywaniem sal na imprezy.
• Zarządzanie zespołem na sali zarówno podczas mniejszych wydarzeń (do 50 gości) jak i podczas jednocześnie odbywających się wydarzeń na sąsiednich salach naszej restauracji (łącznie do 500 os.).
• Koordynowanie obsługi cateringu zewnętrznego przez kelnerów na dużych wydarzeniach okolicznościowych np. firmowe spotkania.
• Ścisła współpraca z Szefem Kuchni w zakresie sprawnego serwisu oraz Managerem Obiektu w zakresie planowanych wydarzeń i dopasowania grafików kelnerów (nie jesteśmy restauracją à la carte).
• Praca z kelnerami na Sali w razie potrzeby oraz w celu prezentowania właściwej obsługi, „pracy z tacą” oraz wdrażania nowych pracowników.
• Kontrola magazynu, dbałość o realizację zamówień związanych z obsługą sali/przygotowaniem sali do imprezy okolicznościowej.
• Praktyczna wiedza z zakresu BHP, HACCP, przepisów Sanepidu oraz praktyczne umiejętności wdrażania procedur i kontroli ich przestrzegania.
• Rozwiązywanie sytuacji problemowych i reklamacji, dbałość o zadowolenie klientów.
• Dbanie o renomę obiektu jako miejsca do organizacji wydarzeń oraz dobrego pracodawcy.
Wymagania
• Doświadczenie w branży gastronomicznej przy obsłudze wydarzeń co najmniej od 50 os. – warunek konieczny.
• Wysokie umiejętności kelnerskie (praca z tacą, ustawienie stołów, nakrycie stołów, etykieta wydawania posiłków, dress code) i umiejętność przekazywania tej wiedzy nowym pracownikom – warunek konieczny
• Dyspozycyjność, czyli gotowość do pracy zmianowej, również w weekendy (zapewniamy jeden pełny weekend w miesiącu wolny).
• Umiejętność́ zarządzania różnorodnym zespołem, z różnym poziomem umiejętności przy zachowaniu wysokiej jakości obsługi wydarzeń.
• Pozytywne podejście do ludzi i budowanie wokół siebie dobrej atmosfery, a jednocześnie odpowiedzialność i umiejętność egzekwowania zadań.
• Zdolność do pracy pod presją czasu szczególnie przy realizacji oczekiwań klientów zgłaszanych przed wydarzeniem, jak i w czasie rzeczywistym podczas imprezy.
• Umiejętność planowania grafików w oparciu o różnorodne dyspozycyjności kelnerów.
• Pewność siebie, samodzielność i umiejętność szybkiego podejmowania decyzji.
Sprawdź zainteresowanie tym ogłoszeniem
Wyświetlenia
Data dodania
Ostatnio widziany
Obserwujących
Liczba aplikacji
Średni czas odpowiedzi
Powiadom o podobnych ogłoszeniach
Lokalizacja: Łódź w promieniu 25 km
Kategoria: Praca » Dam pracę » Gastronomia / Hotelarstwo

Chcę otrzymywać powiadomienia o nowych ofertach

Uzupełnij adres e-mailWpisz poprawny adres e-mail
Wyślij wiadomość

Odpowiedz na ofertę pracy

Paulina Gąsiorowska
Konto firmowe
Na Lento.pl od 12 gru 2017
Strona użytkownika
Obserwujesz ofertę
  • Wypromuj
  • Zgłoś naruszenie
  • Drukuj ulotkę
  • Edytuj/usuń
Wyczyść historię

Udostępnij ogłoszenie

Udostępnij na FacebookUdostępnij na X Kopiuj link do ogłoszenia

Dodaj notatkę

Opis musi być krótszy niż 250 znaków